Oferujemy szeroki zakres usług, obszerny wybór dań oraz dużą elastyczność w tworzeniu menu cateringowego. Nasz Firma od lat zajmuje się przygotowywaniem cateringu na różnego typu uroczystości. Catering ze smakiem to propozycja na imprezy firmowe ( konferencje, szkolenia, spotkania świąteczne) i rodzinne ( komunie, wesela, chrzciny, urodziny). Przygotujemy każdą uroczystość w naszej Firmie w Płocku lub w miejscu przez Państwa wskazanym , zapewniamy wybrane przez Państwa potrawy i niezbędny sprzęt aby spotkanie było wyjątkowe.
Jesteśmy firmą zajmującą się prowadzeniem restauracji i kawiarni oraz cateringiem eventowym. Firma działa w Płocku od 1994 roku. W tym czasie zyskaliśmy zaufanie wielu klientów. Pokazaliśmy, że znamy się na tym co robimy i chcemy te umiejętności wykorzystać dla Państwa.
Zadbamy o szczegóły by wzbudzić Państwa zachwyt. Zapytania proszę kierować na adres e-mail lub pod podanym numerem telefonu:
catering@karczma-podstrzecha.com.pl
+48 505-023-156
Menu cateringowe
Zupy (Kremy) Kremy podajemy z prażonymi pestkami dyni lub słonecznika
- Brokułowy
- Pomidorowy
- Z cukinii
- Pieczarkowy
Zupy
- Rosół z makaronem
- Rosół z kołdunami
- Zupa grzybowa makaronem lub łazankami
- Żurek po staropolsku
- Strogonow
- Flaki
- Grochowa
- Ogórkowa
- Pomidorowa z makaronem lub z zryżem
- Barszczyk czerwony (czysty, z kołdunami, z pasztecikiem)
- Sezonowo: chłodnik i krem z dyniowy
Dania główne
- Polędwiczka w sosie kurkowym z kluskami francuskimi
- Polędwiczka w sosie pieczarkowym
- Polędwiczka w otulinie z boczku na konfiturze z czerwonej cebuli
- Schab po litewsku faszerowany cebulką i musztarda
- Kotlet schabowy
- Karkówka w sosie grzybowym lub ciemnym
- Zrazy wołowe w sosie własnym
- Devolay
- Sznycelki drobiowe z pieczarka , serem żółtym w sosie pietruszkowym
- Golonka lub żeberka na kapuście
- Roladka z dorsza z grzybami
- Sandacz z sosem koperkowym
- Sola na szpinaku
- Kotlety mielone
- Pierś słoneczna
- Roladki z kurczak faszerowane szpinakiem
- Kotlet z piersi faszerowany pomidorami i mozarellą
- Gołąbki z mięsem
- Gołąbki z kasza gryczaną i grzybkami
- Pierogi własna produkcja (z kapustą i grzybami, ruskie, mięsne, ze szpinakiem, z maki razowej ze szpinakiem i fetą, z soczewicą, z kurkami, z jagodami, z serem )
Dodatki do dań głównych
- Kołduny własnej produkcji
- Kopytka
- Kluski francuskie
- Ziemniaki gotowane lub zapiekane
- Frytki
- Kasza gryczana, jaglana
- Ryż
- Kapusta zasmażana
- Buraczki zasmażane
- Bukiet warzyw gotowanych lub grillowanych
- Surówka z kiszonej , białej lub czerwonej kapusty
- Surówka z marchewki
Przekąski
- Łosoś na cykorii z serkiem chrzanowym
- Tatar z łososia z oliwkami
- Rolada z łososia ze szpinakiem i chrzanem
- Sałatka z z grillowanym pstrągiem
- Sałatka kolorowa z kurczakiem
- Sałatka brokułowa z boczkiem, pieczarkami Jajakami
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka z wątróbką
- Sałatka grecka
- Sałatka z avocado i orzechami
- Kanapki bankietowe z bagietki jasnej lub ciemnej z pastami( serowa, łososiowa, makrelowa, szynkowa)
- Kolorowe kanapki z różnymi dodatkami( z serem, z szynką, z jajkiem, z łososiem, i warzywami)
- Koreczki ( śledziowe, serowe, szynkowe ,kabanosowe z warzywami)
- szynka faszerowana serkiem chrzanowym i trzy kolorową papryką
- befsztyk tatarski z siekanaacebulka i kiszonym ogórkiem-
- jajka na sałacie lodowej z sosem majonezowo- chrzanowym
- Jajka dekoracyjne z siekana papryką
- Jajka faszerowane musem pieczarkowym, makrelowym, łososiowym i z kawiorem
- Tym baliki drobiowe lub z golonki
- Galantyna z kurczaka z sosem tatarskim
- Deska wędlin szlachetnych
- Deska mięs pieczystych
- Szaszłyki mini mozarellą i pomidorki cherry z sosem bazylikowym
- Boczek zapiekany ze śliwką
- Śledź (po staropolsku, po kaszubsku, w śmietanie z jabłuszkiem i cebulką, z buraczkami czerwonymi)
- Babeczki deserowe z róznymi musami
- Carpaccio wołowe
- Pstrąg faszerowany w galarecie
- Ryba w occie
- Pierś miodowa w galarecie
- Schab faszerowany w galarecie
- Tarta ze szpinakiem
- Jajka w szynce z sosem chrzanowym
Desery
- Babeczki z bitą śmietaną i wiórkami z czekolady lub owocami
- Babeczki z galaretką i bitą śmietaną
- Mini deserki tiramisu, malinowy z biszkoptami i galaretką
- Deser waniliowy z karmelowymi dodatkami
- Ciasta własnej produkcji:
- Sernik z czekoladą-duża blaszka lub tortownica
- Jabłecznik duża blaszka lub tortownica
- Marchewkowe z migdałami i czekoladą
- Tarty z owocami
- Tiramisu
- Rafaello
- Owocowe na biszkopcie z bitą śmietana owocami i galaretką
- Torty w wielu smakach i wielkościach
- Ciasteczka kruche
PROPOZYCJA MENU NA CHRZCINY W BROWARZE TUMSKIM
Koszt poniższego menu wynos ok. 78,00 zł/os.
Zupa
- Krem paprykowy podany z kwaśną śmietaną
DANIE GŁÓWNE PODANE BIESIADNIE
- Dorsz w cieście piwnym z ziemniakami zapiekanymi i bukietem warzyw z masełkiem i pietruszką
- Polędwiczka w sosie rozmarynowym z kluskami francuskimi i sałatką z buraczków
PRZYSTAWKI ZIMNE PODANE PO OBIEDZIE
- Befsztyk tatarski podany z siekaną cebulką i kiszonym ogórkiem
- Jajeczka faszerowane musem pieczarkowym i łososiowym
- Sałatka z półgęskiem i filetowaną pomarańczą
- Śledź po staropolsku
- Wybór pieczywa
DESER
- Tort okolicznościowy
- Sernik z czekoladą
NAPOJE
- Sok, woda 0,5 l/os.
- Kawa, herbata wg /zużycia