Cateringadmin

Oferujemy szeroki zakres usług, obszerny wybór dań oraz dużą elastyczność w tworzeniu menu cateringowego. Nasz Firma od lat zajmuje się przygotowywaniem cateringu na różnego typu uroczystości. Catering ze smakiem to propozycja na imprezy firmowe ( konferencje, szkolenia, spotkania świąteczne) i rodzinne ( komunie, wesela, chrzciny, urodziny). Przygotujemy każdą uroczystość w naszej Firmie w Płocku lub w miejscu przez Państwa wskazanym , zapewniamy wybrane przez Państwa potrawy i niezbędny sprzęt aby spotkanie było wyjątkowe.

Jesteśmy firmą zajmującą się prowadzeniem restauracji i kawiarni oraz cateringiem eventowym. Firma działa w Płocku od 1994 roku. W tym czasie zyskaliśmy zaufanie wielu klientów. Pokazaliśmy, że znamy się na tym co robimy i chcemy te umiejętności wykorzystać dla Państwa.

Zadbamy o szczegóły by wzbudzić Państwa zachwyt. Zapytania proszę kierować na adres e-mail lub pod podanym numerem telefonu:

catering@karczma-podstrzecha.com.pl
+48 505-023-156

Menu cateringowe


Zupy (Kremy) Kremy podajemy z prażonymi pestkami dyni lub słonecznika

  • Brokułowy
  • Pomidorowy
  • Z cukinii
  • Pieczarkowy

Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Rosół z kołdunami
  • Zupa grzybowa makaronem lub łazankami
  • Żurek po staropolsku
  • Strogonow
  • Flaki
  • Grochowa
  • Ogórkowa
  • Pomidorowa z makaronem lub z zryżem
  • Barszczyk czerwony (czysty, z kołdunami, z pasztecikiem)
  • Sezonowo: chłodnik i krem z dyniowy

Dania główne

  • Polędwiczka w sosie kurkowym z kluskami francuskimi
  • Polędwiczka w sosie pieczarkowym
  • Polędwiczka w otulinie z boczku na konfiturze z czerwonej cebuli
  • Schab po litewsku faszerowany cebulką i musztarda
  • Kotlet schabowy
  • Karkówka w sosie grzybowym lub ciemnym
  • Zrazy wołowe w sosie własnym
  • Devolay
  • Sznycelki drobiowe z pieczarka , serem żółtym w sosie pietruszkowym
  • Golonka lub żeberka na kapuście
  • Roladka z dorsza z grzybami
  • Sandacz z sosem koperkowym
  • Sola na szpinaku
  • Kotlety mielone
  • Pierś słoneczna
  • Roladki z kurczak faszerowane szpinakiem
  • Kotlet z piersi faszerowany pomidorami i mozarellą
  • Gołąbki z mięsem
  • Gołąbki z kasza gryczaną i grzybkami
  • Pierogi własna produkcja (z kapustą i grzybami, ruskie, mięsne, ze szpinakiem, z maki razowej ze szpinakiem i fetą, z soczewicą, z kurkami, z jagodami, z serem )

Dodatki do dań głównych

  • Kołduny własnej produkcji
  • Kopytka
  • Kluski francuskie
  • Ziemniaki gotowane lub zapiekane
  • Frytki
  • Kasza gryczana, jaglana
  • Ryż
  • Kapusta zasmażana
  • Buraczki zasmażane
  • Bukiet warzyw gotowanych lub grillowanych
  • Surówka z kiszonej , białej lub czerwonej kapusty
  • Surówka z marchewki

Przekąski

  • Łosoś na cykorii z serkiem chrzanowym
  • Tatar z łososia z oliwkami
  • Rolada z łososia ze szpinakiem i chrzanem
  • Sałatka z z grillowanym pstrągiem
  • Sałatka kolorowa z kurczakiem
  • Sałatka brokułowa z boczkiem, pieczarkami Jajakami
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka z wątróbką
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z avocado i orzechami
  • Kanapki bankietowe z bagietki jasnej lub ciemnej z pastami( serowa, łososiowa, makrelowa, szynkowa)
  • Kolorowe kanapki z różnymi dodatkami( z serem, z szynką, z jajkiem, z łososiem, i warzywami)
  • Koreczki ( śledziowe, serowe, szynkowe ,kabanosowe z warzywami)
  • szynka faszerowana serkiem chrzanowym i trzy kolorową papryką
  • befsztyk tatarski z siekanaacebulka i kiszonym ogórkiem-
  • jajka na sałacie lodowej z sosem majonezowo- chrzanowym
  • Jajka dekoracyjne z siekana papryką
  • Jajka faszerowane musem pieczarkowym, makrelowym, łososiowym i z kawiorem
  • Tym baliki drobiowe lub z golonki
  • Galantyna z kurczaka z sosem tatarskim
  • Deska wędlin szlachetnych
  • Deska mięs pieczystych
  • Szaszłyki mini mozarellą i pomidorki cherry z sosem bazylikowym
  • Boczek zapiekany ze śliwką
  • Śledź (po staropolsku, po kaszubsku, w śmietanie z jabłuszkiem i cebulką, z buraczkami czerwonymi)
  • Babeczki deserowe z róznymi musami
  • Carpaccio wołowe
  • Pstrąg faszerowany w galarecie
  • Ryba w occie
  • Pierś miodowa w galarecie
  • Schab faszerowany w galarecie
  • Tarta ze szpinakiem
  • Jajka w szynce z sosem chrzanowym

Desery

  • Babeczki z bitą śmietaną i wiórkami z czekolady lub owocami
  • Babeczki z galaretką i bitą śmietaną
  • Mini deserki tiramisu, malinowy z biszkoptami i galaretką
  • Deser waniliowy z karmelowymi dodatkami
  • Ciasta własnej produkcji:
  • Sernik z czekoladą-duża blaszka lub tortownica
  • Jabłecznik duża blaszka lub tortownica
  • Marchewkowe z migdałami i czekoladą
  • Tarty z owocami
  • Tiramisu
  • Rafaello
  • Owocowe na biszkopcie z bitą śmietana owocami i galaretką
  • Torty w wielu smakach i wielkościach
  • Ciasteczka kruche

PROPOZYCJA MENU NA CHRZCINY W BROWARZE TUMSKIM

Koszt poniższego menu wynos ok. 78,00 zł/os.


Zupa

  • Krem paprykowy podany z kwaśną śmietaną

DANIE GŁÓWNE PODANE BIESIADNIE

  • Dorsz w cieście piwnym z ziemniakami zapiekanymi i bukietem warzyw z masełkiem i pietruszką
  • Polędwiczka w sosie rozmarynowym z kluskami francuskimi i sałatką z buraczków

PRZYSTAWKI ZIMNE PODANE PO OBIEDZIE

  • Befsztyk tatarski podany z siekaną cebulką i kiszonym ogórkiem
  • Jajeczka faszerowane musem pieczarkowym i łososiowym
  • Sałatka z półgęskiem i filetowaną pomarańczą
  • Śledź po staropolsku
  • Wybór pieczywa

DESER

  • Tort okolicznościowy
  • Sernik z czekoladą

NAPOJE

  • Sok, woda 0,5 l/os.
  • Kawa, herbata wg /zużycia

cateringcatering2catering-dekoracja-płock
20140906_123815 20141107_121655 IMG_8889 IMG_8898 IMG_8899 IMG_8900 IMG_8902 IMG_8903